Sommerferien er ovre, og vi starter nye begynderhold op igen hver tirsdag og torsdag fra 18.00 til 19.00. Første gang den 20. august.

Er du ny?

 

Er du ny så bare mød op lidt før træningen startet iført shorts og T-shirt og medbring en flaske vand, da vi kommer til at svede lidt. Du behøver ikke at lave nogen aftale på forhånd. Hvis du er i tvivl så spørg efter en træner, som kan fortælle dig, hvad der skal ske samt svare på eventuelle spørgsmål. De første 4 træninger er gratis, så kom frisk og vær med til at dyrke en sport i Danmarks hyggeligste klub, som har medlemmer med flere danmarksmesterskaber bag sig.

 

Aldersgrupper og priser kan du finde her.

 

Du kan se video fra klubben her:

Frederikssund Free Fight - Intro

Frederikssund Free Fight - ADCC

Frederikssund Free Fight - MMA

 

Vi træner i brydelokalet på 1. sal i Frederikssund hallen. 
Kalvøvej 13

3600 Frederikssund.

 

Med venlig hilsen

Frederikssubd Free Fight

 

Begynderhold i Grappling, kickboxing og MMA i Frederikssundhallen

 

Skal du have smidt sommerflæsket, komme i form, få styrket din selvtillid og møde nye mennesker, så er det nu. Her kan du lære grappling, kickboxing og MMA. Det er gratis de første gange og 

du behøver ikke at tilmelde dig. Mød blot op på dagen og medbringe shorts, T-shirt og en flaske vand, da vi kommer til at svede:) 

 

Vores begynderforløb består af 20 grappling lektioner og 20 kickboxing lektioner, hvor du får lært alle de bedste basisteknikker. Alle nye uden erfaring starter på disse hold. Efter gennemført begynderforløb, er der mulighed for at starte på det øvede hold.

 

Træning for begyndere er tirsdag og torsdag kl. 18.00, Vi glæder os til at se dig:)

 

Aldersgrupper og priser kan du finde her.

 

 

Du kan se lidt videoer fra klubben her:

 

--- FREDERIKSSUND FREE FIGHT ---

 

Frederikssund Free Fight - Intro

Frederikssund Free Fight - ADCC

Frederikssund Free Fight - MMA

 

 

Vi træner i brydelokalet på 1. sal i Frederikssundhallen. 

Kalvøvej 13

3600 Frederikssund.

 

 

FFF havde fornøgelsen af at sende en flok af vores bedste medlemmer til til MMA seminar i Gøteborg hos Gladius MMA/Shooters MMA.

 

Mikkel Lolck, Mikkel Thomsen og Nick Ingeby var afsted den 13-14 januar 2018.

Jacob Vingård og Nikolaj Rhod var afsted dem 20-21 januar 2018.

 

27398566

 

 

FFF holder juleferie mellem jul og nytår.

 

 

Vi starter alle hold op igen på fuld kraft fra d. 2 januar 2018. 

Er du ny, behøver du bare at møde op i god tid før træningen starter og medbringe shorts, T-shirt samt en flaske vand. Træningstiderne for begyndere er tirsdag og torsdag fra kl. 18.00-19.00.

 

Øvrige træningstider kan du finde her.

 

FFF var i weekenden til DM i MMA, som repræsentanter for DMMAF

 

 

Thomas Knudsen og Jacob Vingård var i weekenden til DM i MMA, som repræsentanter for DMMAF (Dansk MMA Forbund). De fungerede både som pointdommere og kampledere - ligeledes har begge været med i DMMAFs pointdommerkursus tidligere på året.

 

12

 

 

Resultetet fra VM I Bahrain

 

 

I første kamp, i Bahrain, mødte Thomas en hård striker fra Libanon. Thomas dominerede ham dog perfekt med nedtagninger, ground and pound og grappling i alle 3 runder - og fik også ramt på ham stående flere gange.

Thomas vandt derfor første kamp på dommerstemmer og var herefter sikret en plads i kvartfinalen dagen efter.

 

I anden kamp mødte Thomas en hård modstander fra Sverige, som var seeded som værende den bedste -93 kg amatørkæmper i verden!

 

Thomas kæmpede en utrolig flot kamp, som måske endda var flottere end den første. Thomas vandt sikkert første runde med hård ground and pound og dominerende top control. Anden runde startede bedst for svenskeren, men Thomas kom stærkt igen.

 

I tredje runde blev der scramblet en del og efter et mislykket nedtagningsforsøg fra Thomas' side, fik svenskeren ryggen på Thomas, og dernæst en body triangle, hvorefter Thomas måtte se sig nødsaget til at klappe ud, da han fik et trykket ribben og ikke længere mente at han kunne forsvare sig intelligent i mod slag.

 

Alt i alt en rigtig flot præstation, hvor 43-årige Thomas "Knuseren" Knudsen viste at han ligger blandt de 8 bedste amatør kæmpere i -93kg i verden.