GrapplingGrappling er et hold, hvor der bliver fokuseret på gulvkamp. Det primære mål i Grappling er, at få sin modstander ned på gulvet og få ham til at give op ved hjælp af låse (submissions). F.eks. armlåse, benlåse, chokes osv. For det utrænet øje vil det ligne brydning meget.
 
Grappling er meget teknisk, og der er et utal af teknikker og kontra teknikker, der gør det meget krævende både motorisk og teknisk. Gulvkamp kan sammenlignes med et skakspil, hvor kroppen er brikkerne. Det er også i høj grad en sport, hvor hjernen vinder over musklerne. Næsten alle teknikker handler om at bruge vægtstangsprincippet for at få mere moment end en stærkere modstander, eller bruge kroppens stærkeste muskelgrupper mod modstanderens svageste. Træningen består af motoriske øvelser, kast og nedtagninger, gulvteknik, låse, positioner, drills og sparring.

Det er det helt rigtige hold for begyndere at starte på og for øvede, som vil fin pudse deres teknik.

Nye medlemmer kan starte på Kickboxing- og Grapplingholdet, tirsdag og torsdag kl. 18.00. De nye medlemmer vil få lov at komme med på MMA-holdet, når instuktøren mener, de er klar.

 

Se vores hold her.

 

Primære indstruktør er: Martin Lundberg