MMA-begynderforløb startet op tirsdag d. 1. september!

 

Så er det tid til, at vi i Frederikssund Free Fight starter vores nye MMA begynderforløb op, det sker tirsdag d. 1. september!
Mød op et kvarter før træning, iført noget let træningstøj (eksempelvis shorts og en t-shirt) + en vanddunk og prøv kræfter
med verdens hurtigste voksende sport.

 

Træningen er fra kl. 18.00-19.00 tirsdag og torsdag.

 

Træningen er super sjov, udfordrende og du kommer i god fysisk form. Samtidig kommer du til at være en del af et fælleskab, som er guld værd.

 

Kort om MMA:
Mixed Martial Arts (MMA) er en moderne kampsport, hvor deltagerne forsøger at vinde over hinanden ved at benytte sig af en række kampsportsteknikker fra forskellige kamsportsarter. Du kommer i god fysisk form, får styrket din selvtillid og lærer den mest effektive måde at kæmpe på. Der er uendelige kombinationsmuligheder. Alle aspekter af kampen (stående, clinch og gulvkamp) er samlet i det mest gennemtænkte system, man kan forstille sig. Alle teknikker er "up to date", og bliver konstant udviklet for at blive mere effektive.


Læs mere her på vores hjemmeside, eller skriv til en af instruktørene på Facebook, så vil forsøge at afhjælpe evt. spørgsmål.